O tânără de 17 ani și-a înjunghiat iubitul în inimă pentru că a cerut-o în căsătorie

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Perieni, a fost înjunghiat în inimă, azi noapte, la ora 1.00, de concubina sa de 17 ani, originară din comuna Iana. Fiul bărbatului, care are 18 ani, a anunțat poliția și ambulanța, iar Vasile Brăescu a fost preluat de Ambulanță și dus în stare gravă la spitalul din Bârlad, de unde, la ora 5.25, a fost transferat cu o ambulanță specială la Clinica de Cardiochirurgie Iași, unde medicii ieșeni se chinuie să-l salveze.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reeșit că iubita lui Vasile Brăescu, minora de 17 ani, a început să se certe cu el, după ce acesta-a propus să o ia în căsătorie, iar ea l-a refuzat. Deoarece, cercetările arată că au consumat și alcool în exces, fata s-a supărat și la un moment dat a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat. Fiul lui Vasile Bărescu, care are 18 ani și locuiește cu tatăl său în curte, a anunțat autoritățile și ambulanța, iar polițiștii au ridicat minora de 17 ani și au dus-o la un Centru al Protecției Copilului din Bârlad, scrie vremenoua.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant la Castelu! Și-a înjunghiat fratele de patru ori în zona inimii. Începe procesul

02 Oct 2023 6300

Oficial! Mircea Vodă! Femeie înjunghiată în inimă

04 Apr 2022 1512

O nouă crimă în judeţul Constanţa Un tânăr din Castelu şi-ar fi înjunghiat fratele drept în inimă! (galerie foto)

03 Jul 2015 2303

Crimă din gelozie Un tânăr de 20 de ani, din Castelu, şi-a înjunghiat fratele în inimă. Suspectul, prins în Gara Constanţa

02 Jul 2015 2362