Oil Terminal, dată din nou în judecată de fondul de investiții Broadhurst

SC Oil Terminal SA a remis Bursei de Valori București un raport prin care informează acționarii că primul termen în procesul intentat de Broadhurst Investments Ltd. va avea loc pe data de 13 noiembrie 2014.
 
Dosarul este înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța și are ca obiect cererea de intervenție formulată de acționarul Broadhurst Investments împotriva unei hotărâri din 14 august 2014 aparținând AGA Oil Terminal, prin care a fost majorat capitalul social. Raportul este semnat de directorul general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu.
 
Broadhurst Investments Limited este un fond de investiții americano-cipriot, condus de Dan Bărbulescu. Compania este una dintre cele mai active din România, funcționează de peste zece ani și gestionează investiții pe piața de capital la mai multe companii de anvergură în economia națională.
 
Off-shore-ul Broadhurst Investments Limited deţine 7,62% din acţiunile Oil Terminal. Managerii Oil Terminal sunt acuzaţi de acţionar că au prejudiciat compania cu patru milioane de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.