Omul de afaceri Georgică Cornu, arestat la domiciliu

 
Omul de afaceri Georgică Cornu, reţinut în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de trei milioane de euro, a fost arestat la domiciliu în această seară, informează B1 TV.

Asta în timp ce fostul asociat al lui Cornu, Lucian Caraiman, şi un şofer al grupului de firme Confort vor fi cercetaţi sub control judiciar, potrivit deciziei Tribunalului Mehedinți.

Georgică Cornu, Lucian Caraiman şi şoferul grupului de firme Confort au fost reţinuţi, miercuri după-amiază, după ce au fost ridicaţi în urma percheziţiilor făcute în cursul dimineţii în Timişoara.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de DIICOT, omul de afaceri Georgică Cornu, fostul său asociat în grupul de firme Confort, Lucian Caraiman, şi un alt reprezentant al societăţilor sunt suspectaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, delapidare în formă continuată şi spălare a banilor.

Georgică Cornu ar fi iniţiat, potrivit anchetatorilor, grupul infracţional organizat în august 2012, ceilalţi doi suspecţi ocupându-se de scoaterea din patrimoniul SC C&C Confort SRL a unor bunuri libere de sarcini, pentru a împiedica executarea acestora, pentru ca mai apoi acestea să fie trecute sub controlul liderului grupului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Regele asfaltului din Banat” a scapat de arest după doar 24 de ore

02 Oct 2015 1049

Georgică Cornu, trimis în judecată de DIICOT, alături de alte persoane

01 Jul 2015 1170

Dosar cu prejudiciu de 3 milioane de euro Noi percheziţii la locuinţa lui Georgică Cornu

13 May 2015 814

„Regele Asfaltului", Georgică Cornu, reținut

10 Mar 2015 1424