Parchetul General lucrează de 11 luni Se caută vinovaţi pentru moartea Ioanei Cengher, a Mihaelei Tucă şi a Nicoletei Vasiliţeanu

Astăzi se împlinesc 11 luni de la incendiul produs în restaurantul Beirut din municipiul Constanţa, soldat cu decesul Ioanei Nicoleta Cengher, al Mihaelei Tucă şi al Nicoletei Vasiliţeanu.

Conform anchetatorilor, în seara zilei de 5 aprilie 2014, în jurul orei 22.30, s-a produs un incendiu la restaurantul Beirut, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis.

Urmarea incendiului a fost decesul celor trei tinere. De asemenea, a mai rezultat şi vătămarea corporală a Nicoletei Buirencu şi a lui Robert Rancu şi degradarea, respectiv aducerea în stare de neîntrebuinţare a imobilului menţionat mai sus.

Prin ordonanţa din data de 6 aprilie, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ucidere din culpă. La data de 8 aprilie, a fost decisă preluarea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a cauzei la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia are la bază caracterul complex al cauzei, determinat de împrejurările în care s-a produs incendiul şi de urmările grave ale acestuia.

Dosarul se află în acest moment pe masa procurorilor din cadrul Parchetului General al României.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.