Parteneriatul Rompetrol și SMURD continuă pentru salvarea de vieți omenești

Rompetrol Rafinare, parte a KMG International, continuă alături de Fundaţia pentru SMURD şi Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv) parteneriatul pentru susţinerea intervenţiilor medicale de urgenţă pe cale aeriană, a deplasării personalului şi transportarea victimelor. Valoarea investiției companiei în cei 6 ani de parteneriat depășește 850.000 USD.

„Suntem alături de salvatori, fie ei oameni sau instituții și ne implicăm de mai mulți ani în dezvoltarea sectorului de sănătate din România, prin acest parteneriat și altele asemănătoare. Ca exemple – anul acesta am finalizat modernizarea și dotarea cu aparatura a dispeceratului integrat ISU-Ambulanţă Neamţ, în 2013 am contribuit la înființarea primului centrul regional de pregatire in primul ajutor calificat si descarcerare din zona Dobrogea, iar angajamentul nostru pe termen lung față de societate și comunități continuă și în anii următori”, declară Azamat Zhangulov, Vicepreședinte Senior al KMG International, după cum se arată într-un comunicat de presă remis azi redacţiei.

"Implicarea responsabilă a Rompetrol Rafinare în sprijinirea activităţii desfăsurate cu elicopterele SMURD înseamnă, în fiecare an, o colaborare de impact, care conduce în mod cert la salvarea unui număr mai mare de vieți omenești. Activitatea aero-medicala a SMURD este una destinată asigurării intervențiilor de urgență, de înaltă competență, pentru toți pacienții aflați în stare critică. Această activitate nu ar fi fost posibilă fără colaborarea directă cu Inspectoratul General de Aviație şi va fi mult mai consistentă prin sprijinul acordat de Rompetrol”, a declarat Raed Arafat, Președintele Consiliului director, Fundația pentru SMURD, conform comunicatului citat.

Carburantul JetA1 este folosit pentru operarea elicopterelor și avioanelor, și este produs de Rafinăria Petromidia începând cu anul 1984, fiind certificat conform standardelor din domeniu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campania de donare de sânge a Rompetrol a strâns 44 de mii de donatori

19 Oct 2020 1783

KMG International lansează o campanie de susținere a donării de sânge la nivel național

10 Aug 2020 1917

Rompetrol continuă parteneriatul cu Fundația pentru SMURD pentru salvarea de vieți

15 Nov 2016 3812

Compania a investit 850.000 de dolari în susţinerea intervenţiilor Parteneriatul Rompetrol și SMURD pentru salvarea de vieți continuă

22 Apr 2015 1896

Rompetrol și SMURD continuă parteneriatul pentru salvarea de vieți omenești

21 Apr 2015 1593

Rompetrol, de cinci ani alături de SMURD Directorul pentru Dezvoltare Corporativă, Alexey Golovin - „Investim în mod susținut în sectorul medical din România“

15 May 2014 2140

Rompetrol – de 5 ani alături de SMURD

14 May 2014 1493