Participare de succes a studenţilor şagunişti la târgul de turism „Vacanţa”





În perioada 21-23 februarie, membrii Cercului studenţesc „Оrganizarea Afacerilor în Turism” din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii „Andrei Şaguna” au participat la târgul de turism „Vacanţa”, organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT) şi Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) la Maritimo Shopping Center.

Studenţii au desfăşurat activităţi de promovare, participând la evenimentele derulate pe parcursul celor trei zile în care a avut loc târgul. Organizatorii și reprezentanţii societăţilor de turism au mulţumit și de această dată membrilor Cercului studenţesc pentru implicarea meritorie.

Cercul studenţesc „Оrganizarea Afacerilor în Turism” de la ”Andrei Şaguna” a fost înfiinţat în decembrie 2012, cu scopul de a atrage şi implica studenţii într-un proces de asimilare şi învăţare menit să stimuleze gândirea şi creativitatea şi de a transpune cunoştinţele teoretice în practică, asigurându-le şanse reale în competiţia de pe piaţa liberă a forţei de muncă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Târgul de Turism, Salonul de Dotări Hoteliere şi Târgul de Mobilă, organizate de CCINA în prezenţa ministrului Bogdan Trif (galerie foto)

29 Mar 2019 2302

Începe Târgul Național Imobiliar Ofertă record de locuințe și case de vacanțe! TNI 28-30 septembrie 2018 - Palatul Parlamentului, Sala Unirii

27 Sep 2018 2042

CCINA deschide, astăzi, Târgul de Turism Vacanţa (galerie foto)

25 Nov 2016 2542

În căutarea concediului de vis Tombole şi momente artistice, la Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2014, organizat de CCINA (galerie foto)

20 Nov 2014 1884

CCINA organizează cea de-a cincea ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa

22 Oct 2014 1907