Paul Gheorghiu, nominalizat pentru funcția de șef al Cancelariei premierului

Paul Gheorghiu va fi nominalizat pentru funcția de șef al Cancelariei premierului, în locul lui Dragoș Tudorache, desemnat pentru funcția de ministru al Afacerilor Interne, anunță Agerpres.

„Ca și șef al Cancelariei pentru perioada care mai rămâne, de patru luni de zile, m-am gândit să-l propun pe domnul Paul Gheorghiu, care este în momentul de față șeful meu de cabinet, care cunoaște mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toți miniștrii și cred că va face față acestei sarcini până la sfârșitul mandatului", a anunțat premierul Dacian Cioloș, într-o declarație de presă, susținută, azi, la Palatul Victoria.

Cioloș a mai spus că postul de șef al Cancelariei premierului, pentru care a fost propus actualul șef de cabinet al prim-ministrului, Paul Gheorghiu, este „un post de ministru, de membru al Cabinetului".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE -TEXT Organizația Municipală a PNL Constanța se reunește în cadrul unui Comitet de Coordonare Local. Printre invitați, senatorii Alina Gheorghiu și Florin Cîțu (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Jun 2022 1987

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 06 octombrie 2020

07 Oct 2020 2304

UPDATE Dragoș Tudorache a depus jurământulUn nou șef al Ministerului Afacerilor Interne

07 Sep 2016 1703