„Never lose hope!“ Petiţie online creată de prieteni pentru Vlad Nicolescu, marinarul constănţean dispărut

 
Vrem ca Vlad să vină ACASĂ. Familia, prietenii, casa lui, locul în care s-a născut şi a crescut îl aşteaptă. E timpul ca cei pe care i-am ales să ne apere interesele, să ne preţuiască şi vieţile. Românii ajunşi mari, prin sprijinul nostru, trebuie să arate, cât nu e prea târziu, că viaţa unui român este mai presus decât orice principiu, interes sau lege. Locul lui este aici, iar dacă adevărul nu poate să iasă la lumină, e timpul ca cei care pot şi au toate pârghiile la îndemână să-l facă ştiut“.
Acestea sunt cuvintele pe care prietenii lui Vlad Nicolescu le-au scris pe un site de petiţii online, rugând cât mi mulţi oameni să se alăture şi astfel să îl poată găsi pe amicul lor, dispărut de câteva zile de pe vasul pe care lucra. 
Mesajul lor este postat în mai multe limbi iar până acum a strâns peste 8.000 dde semnături şi aproape 4.000 de recomandări pe facebook. Pe topicul discuiilor au lăsat mesaje peste 300 de persoane care s-au alăturat demersurilor prietenilor. „Este imposibil o persoana sa dispara de la bordul unei nave si dupa o saptamana sa nu avem un raspuns de la nimeni, pot fi eu sau restul navigatorilor din lume“, spune un musafir, (n.r. aşa sunt denumite personele care intra pe acest site), în timp ce altcineva spune: „Ne dorim ca Vlad sa vina acasa cat mai repede, sau macar sa aflam adevarul despre ce sa intamplat cu adevarat pe acea nava“. „Ar fi timpul ca autoritatile romane sa isi ia in serios slujba si sa aiba grija de cetatenii ei. Cautati-l pe Vald!“, spune un alt utilizator.

Sursa: Petiţiionline.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.