Petruţ Lucian Vlăduceanu, cercetat sub control judiciar Beat turtă, a accidentat un pieton pe "zebră" şi a fugit de la locul faptei

Petruţ Lucian Vlăduceanu, şoferul care, băut fiind, a lovit un pieton pe trecere şi a părăsit locul accidentului va fi cercetat sub control judiciar.
 
Poliţiştii spun că Vlăduceanu, în vârstă de 46 de ani a condus un autoturism pe bulevardul IC Brătianu din Constanţa, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, respectiv 1.2 mg/l alcool pur în aerul expirat şi ajungând în apropierea de intersecţia cu strada Palas a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 45 ani, care a traversat strada pe marcajul pietonal.
 
Incidentul s-a petrecut luni seara, iar după accident conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea oamenilor legii. El a fost identificat la scurt timp de poliţiştii rutieri pe strada Ion Slavici, cu ajutorul soţiei suspectului, care le-a dezvăluit agenţilor locul unde se refugiase făptaşul.
 
Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe şofer şi l-au prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de “conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, vătămare corporală din culpă”. Magistraţii au decis, însă, să îl cerceteze sub control judiciar.

Vlăduceanu nu are antecedente penale şi nu este cunoscut cu abateri în trafic, însă polţiştii îl consideră un pericol public, atât timp cât a condus cu o alcoolemie atât de mare şi a fugit de la locul accidentului. Amintim că poliţiştii rutieri caută şi acum autorul unui accident petrecut în urmă cu aproximativ o lună pe bulevardul 1 Mai, în zona Dorally. O femeie a fost accidentată atunci tot pe trecerea de pietoni, iar şoferul vinovat a fugit.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A băut, a condus, a lovit şi a fugit Petruţ Vlăduceanu, cercetat sub control judiciar

30 Oct 2014 1683