PNL cere PSD vot la vedere în cazurile Șova și Vâlcov

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD în cazurile Şova-Vâlcov şi dublării alocaţiilor pentru copii. 
 
”Întrucât dl Ponta consideră că a nu bloca justiţia înseamnă scandal şi pentru că, din când în când, îşi aduce aminte că are responsabilităţi de prim-ministru îi propun consens pe două teme: 1. Miercuri, senatorii PSD să voteze la vedere 2. Dublarea alocaţiilor pentru copii, mai ales că domnia sa crede că deja a făcut acest lucru. În rest, poate să lipsească, în continuare, de la şedinţele în care justiţia are solicitări în privinţa partenerilor săi politici”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.
 
Mesajul Alinei Gorghiu vine în contextul în care liderul PNL i-a cerut preşedintelui PSD, prin intermediul unei scrisori deschise, să le ceară public parlamentarilor PSD să voteze la vedere în privinţa cererilor DNA pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive, în cazurile Şova şi Vâlcov. (Detalii AICI) 
 
Victor Ponta a refuzat să răspundă cererilor formulate de Alina Gorghiu, afirmând că nu a citit scrisoarea şi nu este interesat de scandal şi "pus poalele în cap".

Sursa: b1.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.