Poliţistul incoruptibil al anului 2013 prins cu ţigări de contrabandă

Un polițist de frontieră din Satu Mare care trebuia să combată traficul de țigări se ocupa cu contrabanda. Joi a căzut însă în plasa întinsă de procurori și polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, scrie voceatransilvaniei.ro.

Polițiștii l-au oprit în trafic în municipiul Satu Mare, în zona ștrandului vechi, iar în mașină, un Peugeot cu numere de Hunedoara, i-au găsit două baxuri de țigări de provenineță ucraineană.

Otto Hegedus este agent șef în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, Compartimentului trafic și contrabandă. Principala sa atribuție era tocmai să combată traficul de țigări de contrabandă.
Polițiștii i-au găsit în mașină 100 de cartușe de țigări. Heghedus a fost dus la audieri la sediul IPJ Satu Mare, iar în noaptea de joi spre vineri procurorii au emis pe numele lui un mandat de reținere pentru 24 de ore. În afața anchetatorilor acesta a recunoscut că a cumpărat marfa de la un contrabandist pentru 5.300 de lei.
Agentul șef a primit în urmă cu doi ani titlul de ”Polițistul de frontieră incoruptibil 2013” pentru rezultate deosebite în activitatea de combatere a traficului cu ţigări peste frontiera verde.

Sursa text şi foto: voceatransilvaniei.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.