Poşta Română Noul director general este Alexandru Petrescu. Vezi ce îl leagă de Constanţa (document)

Consiliul de Administraţie al Poştei Române a fost demis de Adunarea Generală a Acţionarilor, au declarat pentru HotNews.ro două surse apropiate acestui proces. Contactat vineri de HotNews.ro, Ion Smeeianu, directorul general şi membru în Consiliul de Administraţie al Poştei Române, a declarat: „nu ştiu absolut nimic”.
De asemenea, Dinu Malacopol, un alt membru al CA din Poşta Romana a precizat: „nu ştiu nimic în momentul de faţă, nu am primit nici o informare în acest sens”.

Cu toate acestea în jurul orelor 22.00, Hotnews a venit cu următoarea informaţie:

UPDATE 22:00 Directorul general al Poştei, Ion Smeeianu, a fost demis, iar în locul său a fost numit Alexandru Petrescu, fost director executiv şi preşedinte al Comisiei de privatizare din Poşta Româna, au precizat pentru HotNews.ro surse apropiate procesului.
Contactat ulterior de HotNews.ro, Alexandru Petrescu nu a dorit să confirme sau să infirme numirea sa, precizând doar că „Există un Consiliu de Administraţie nou, capabil de a fi un partener de dialog şi negociere cu orice investitor care se încadrează în categoria investitorilor strategici”.

Legătura lui Alexandru Petrescu cu Constanţa



Potrivit declaraţiei sale de avere, postată pe pagina oficială a Poştei Române, şi datată 29 aprilie 2004, Petrescu are trei imobile după cum urmează: unul cumpărat în Anglia, altul cumpărat la Buşteni şi o cotă parte de 19% dintr-un imobil din Constanţa, dobândit în anul 2004 prin moştenire (vezi facsimil).
sursa text si foto: hotnews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știripesurse.ro Iohannis va numi un vicepreședinte PSD ca șef al ANCOM

01 Oct 2015 2423

Poşta Română, condusă de oameni cu interese şi influenţe în Constanţa

12 Jun 2014 6055

Decizie a noului CA al Poştei Române Alexandru Petrescu în funcţia de director general

11 Jun 2014 3217