Preoții și-au făcut o rețea de socializare tip Facebook. Printre utilizatori și un slujitor al Domnului din Constanța

Un preot din România a inițiat o rețea de socializare, asemănătoare cu gigantul Facebook. ”tecunosc.ro este o platformă de rețea socială. Cu noua funcție, utilizatorul poate posta, fotografii, filme, idei.Utilizatorul înregistrat are propriul blog și forum, propria bibliotecă de cărți în format electronic și poate face schimb cu alți utilizatori” – se arată în caracterizarea rețelei sociale.
 
Printre utilizatori este și preotul Eugen Tănăsescu din Constanța. Acesta a declarat pentru ZIUA de Constanța că i se pare o inițiativă interesantă, un Facebook de România.
 

”Un "atac" românesc la monopolul FB. De fapt, o concurență firească. Și inițiată de un preot. Asta-mi place. Că preoții sunt uimitori. Nu știi ce pot bine face” – a precizat preotul Eugen Tănăsescu.

 
Acesta a mai precizat că zilnic primește cereri de prietenie semn că se intră pe noua rețea de socializare. 
 
Preotul care a inițiat această platformă transmite printr-un mesaj pe rețeaua de socializare că este mai mult un hobby susținută din fondurile personale.
 

”La început a fost un șoc pentru cei mai mulți când au auzit că un preot are propria rețea de socializare. De fapt ideea a fost ca toate protopopiatele și parohiile să facă parte, dar majoritatea utilizatorilor au fost de părere ca această rețea să fie deschisă” – se mai arată în mesajul care decsrie noua rețea de socializare.

 Sursa foto: Captura tecunosc.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.