Preşedintele Interagro, Nicoleta Toncea, la DIICOT

 
Preşedintele Interagro, Nicoleta Toncea, a venit astăzi la DIICOT, fiind citată în dosarul privind intervenţii la Romgaz pentru ca firma Interagro să primească preferenţial gaze la preţuri mici, cauză în care mai sunt cercetaţi Ioan Niculae şi Adriean Videanu, potrivit romaniatv.net.
 
Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că Nicoleta Toncea a fost citată la DIICOT pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile din dosarul privind intervenţii la Romgaz pentru ca firma Interagro să primească preferenţial gaze la preţuri mici.
 
Săptămâna trecută au fost la DIICOT Ioan Niculae şi fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, citați în acelaşi dosar, pentru a li se aduce la cunoştinţă acuzaţiile şi faptul că au calitatea de inculpat.
 
Vă reamintim că, Ioan Niculae este urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu, sustragere de sub sechestru şi spălare de bani, iar Adriean Videanu, ministru al Economiei în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare.


Sursa foto: b365.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 20 mai 2019

21 May 2019 2821