Primăria Constanța a emis autorizație de construire pentru Casa Mureș din Satul de Vacanță

Primăria Municipiului Constanța a eliberat în data de 22 octombrie autorizația de construire cu numărul 1759 pentru Casa Mureș SRL.
Autorizația a fost eliberată pentru modificarea unui proiect în curs de execuţie, aprobat conform autorizației de construire numărul 736/10.05.2013. Este vorba de modificarea proiectului „Construire imobil D+P+1E - Alimentaţie Publică şi Cazare” prin schimbare destinaţie demisol în parcare auto şi spaţiu tehnic. Mai precis, prezenta autorizație a fost emisă pentru modificare înălţime parter, recompartimentări interioare, creare accese noi și mansardare.
Imobilul se află în zona Sat Vacanță.
Potrivit Registrului Comerțului, asociați în cadrul firmei, cu sediul în Sat Vacanță, sunt Vasile Barbu, născut în 2 noiembrie 1962 în satul Sarighiol de Deal, Tulcea, Nicușor Barbu, născut la 05.07.1959, sat Sarighiol de Deal, Tulcea, Florentin Albu, născut în 19 mai 1951, municipiul Focșani, Vrancea, Dan Dima născut la 08.07.1953, în municipiul Constanţa.
De asemenea, administratori ai societății sunt Vasile Barbu și Nicușor Barbu.
Vasile Barbu este asociat și în cadrul Dobrogea Coop-Societate Cooperativa. De asemenea, Florentin Albu a apărut și în cadrul ALBU FLORENTIN PERSOANA FIZICA și SC ALBU SNC din Focșani , ambele radiate.
La rândul lui, Dan Dima este acționar în cadrul Cosinus Limited SRL.
Casa Mureș SRL are ca activitate principală – restaurante.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.