Primăria Năvodari „Aceşti oameni NU vor mai lucra la acest serviciu de ecarisaj”

Ca urmare a unor informaţii apărute în presa naţională, conform cărora la Biobaza Năvodari au fost filmate imagini de o violenţă extremă, Primăria Năvodari a anunţat că se delimitează de acţiunile angajaţilor de la serviciul ecarisaj, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Năvodari, remis azi redacţiei.
 
Imaginile au fost postate ieri pe pagina unei reţele de socializare şi arată cum mai mulţi angajaţi lovesc cu sălbăticie câinii maidanezi aduşi în centrul de ecarisaj.
 
Astfel, Primaria Navodari a menţionat printr-un comunicat de presă că “se delimitează de acţiunile angajaţilor de la serviciul ecarisaj, de modul în care au înţeles îşi exercite serviciul pentru care au fost angajaţi. Acest comportament al lor îl încriminăm categoric, de aceea ei vor intră în cercetare profesională efectuată de comisia de disciplină a Primăriei Oraşului Năvodari. Am făcut acest adăpost pentru a veni în sprijinul oamenilor care au solicitat strângem toţi câinii din oraş dar şi în sprijinul animalelor pentru a le da o şansă de a fi adoptaţi. Mulţumim persoanelor care ne-au adus la cunoştinţă aceste manifestări pentru a putea lua măsuri categorice împotriva celor vinovaţi. Cert este un lucru : aceştia NU vor mai lucra la acest serviciu de ecarisaj, vor fi aspru pedepsiţi conform regulamentului de ordine interioară.”

Sursa foto: adevarul.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.