UPDATE - 60 de turiști din Bucovina, INTOXICAȚI Turist din Constanța „Era să se întâmple un nou caz Colectiv“

60 de turiști din Bucovina au ajuns în atenția medicilor după ce s-ar fi intoxicat. 

Unul dintre pacienți este din Constanța. El a spus, pentru România TV, că medicii au acordat îngrijiri medicale cetățenilor chiar în camerele unității de cazare. 

„Apa folosită pentru cafea și mâncare era trasă dintr-un puț. Mai la deal este o altă pensiune care ar avea haznaua tot în pământ. (...) Nu toți turiștii au ajuns la spitașl. Unii au primit îngrijiri medicale în camere. (...) Ne-am dus să vorbim cu patronul despre cele întâmplate iar el a spus că dacă nu ne place mâncarea să plecăm. (...) Noi venim acum spre Constanța“, a mai precizat turistul. 

UPDATE

Potrivit evz.ro, reprezentanţii spitalului din Rădăuţi, contactaţi de turiştii din Suceviţa, le-ar fi spus că în urmă cu două săptămâni, alţi 20 de turişti cazaţi în pensiune au ajuns la spital cu aceleaşi simptome, din cauza apei . „În pensiune sunt cazate 50-60 de persoane, sunt şi copii care nu se simt bine, ni s-a spus că e enterocolită, mulţi suntem din Constanţa, unii dintre noi primesc asistenţă medicală în camere, alţii sunt transportaţi la spitale, autorităţile ne ignoră complet”, a declarat, disperat, pentru EVZ, V. Băjenariu, un turist din Constanţa, a cărui fetiţă e în perfuzii. 

Contactat telefonic,  V. Băjenariu a declarat pentru ZIUA de Constanța: „Am plecat toți de acolo. (...) La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe. Era să se întâmple un nou caz Colectiv. Noi am alertat toate instituțiile abilitate“. 

Pensiunea în cauză se numește Memory. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.