Nuntă regală în Suedia Prințul Carl Philip se căsătorește cu un fost model controversat

 
Sărbătoare mare în Suedia, unde are loc, astăzi, nunta prințului Carl Philip al Suediei cu fostul model Sofia Hellqvist. Steaguri naționale flutură pe clădirile publice aflate pe traseul pe care se va deplasa cu trăsura noul cuplu regal după ceremonia de la Capela Regală de la Palatul Regal din Stockholm. Garduri de securitate au fost ridicate de-a lungul acestui traseu, unde fani regali s-au adunat deja cu câteva ore înainte, pentru a fi siguri că-i vor putea vedea pe proaspăt căsătoriți.
Printre oaspeții regali care vor asista la fericitul eveniment se numără reginele din Belgia, Danemarca, Olanda și Norvegia - dar nu și soții lor - , precum și prințul Edward al Marii Britanii și prințesa Takamado a Japoniei.
Carl Philip, în vârstă de 36 de ani, este al treilea în ordinea succesiunii la tronul suedez. El este al doilea dintre cei trei copii ai regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei și ai reginei Silvia și singurul fiu. Regele Carl Gustav și regina Sofia mai au două fete — Victoria, prințesă a Suediei, și prințesa Madeleine.
După ceremonie, Sofia, în vârstă de 30 de ani, va avea titlul de prințesa Sofia, ducesă de Varmland. Festivitățile de nuntă au început de vineri seara cu o cină privată pentru cuplu și oaspeții lor la Skeppsholmen Caverns, situat pe o insulă în centrul orașului Stockholm, vizavi de Palatul Regal.
Carl Philip și Sofia s-au cunoscut în 2009 și și-au anunțat logodna anul trecut. Se pare că Soria nu a fost dorită de la început de rege, datorită vieții ei din trecut. Pe lângă ședințele foto nude, Sofia a participat și la un reality show unde scenele de nuditate excelau.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.