Proiect spectaculos de infrastructură Primul sens giratoriu suspendat din România (video)

 
 
Poate primul proiect spectaculos de infrastructură de după 1990 încoace din România este reprezentat de giratoriul suspendat care se construieşte la intersecţia spre comuna Păuleşti, din Prahova, potrivit promotor.ro. Conform celor de la Jurnalulph.ro, citaţi de promotor.ro, lucrarea urmează să fie inaugurată pe 2 aprilie 2016, iar ca mărime va avea 11 metri lăţime şi o rază exterioară de 51 de metri. Proiectul este finanţat din fonduri europene şi va costa aproximativ 79 de milioane de lei. 

Fotografiile făcute recent de Jurnalulph.ro pe şantierul viitorului giratoriu suspendat arată că lucrările se apropie de finalizare, în acest moment fiind montat sistemul de iluminare.

Clipul video de mai jos a fost făcut în decembrie anul trecut, iar de atunci şi până în acest moment lucrările au evoluat considerabil. 

 

Sursa: promotor.ro
Sursa video: Youtube.com
Sursa foto: promotor.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Prahova Accident rutier grav în zona unui sens giratoriu suspendat. Două victime decedate (GALERIE FOTO)

26 Nov 2022 1931

Nemulțumirea șoferilor Nodul rutier de pe Autostrada A4 către Poiana, județul Constanța, în continuare închis traficului rutier (galerie foto+video)

05 Nov 2021 7816

Singurul sens giratoriu suspendat peste o autostradă din România este la Constanţa, dar e aproape inutil (galerie foto + video)

12 Jul 2019 16055

Accident rutier în județul Prahova. Un autobuz, un microbuz și un autoturism, implicate

22 Mar 2019 1526

România are primul sens giratoriu suspendat (video)

10 Apr 2016 2598