Protest la Năvodari. Oamenii s-au luat la ceartă cu Poliţia Locală

Scandal de proporţii, ieri, la Năvodari! Zeci de oameni au ieşit în stradă, revoltaţi că proprietarul unui fast-food îşi extinde afacerea ocupând spaţiul liber dintre blocuri. Oamenii au mers la primărie pentru a cere explicaţii, însă acolo s-au luat la ceartă cu poliţiştii locali, potrivit România TV.

Tot scandalul a pornit după ce, spun oamenii, patronul unei shaormerii a început să ridice o terasă în parcarea unde ei îşi lasă maşinile. Sătui şi de mirosul venit de la fast food şi de gălăgia din timpul nopţii, oamenii au făcut mai multe plângeri la Primărie.

 Potrivit România TV, nervoşi că nu s-a luat nicio măsură, locatarii s-au strâns în faţa primăriei să ceară explicaţii. Pentru a-i calma, poliţiştii locali au mers în control la fast food-ul cu pricina. Au găsit mai multe nereguli şi l-au amendat pe proprietar.
Proprietarul shaormeriei spune că primăria i-a dat autorizaţie pentru construcţia terasei. Locatarii sunt însă decişi să continue presiunile până când acesta va renunţa la planurile de extindere., informează România TV.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A contestat amenda contravenţională şi măsura sistării lucrărilor Zoom SRL a pierdut definitiv procesul cu primarul orașului Năvodari prin Poliția Locală

13 Jan 2024 798

Justiție Constanța Firma Zoom SRL cheamă Poliția Locală Năvodari în instanță

19 Oct 2023 874

Acțiune de verificare în zona Depozit lemne, efectuată de Primăria Năvodari, în colaborare cu Poliția Locală și Poliția Națională

19 Aug 2019 2075