UPDATE. Viceprimarul Decebal Făgădău solicită o anchetă Protest pentru căţelul Bursuc la Constanţa (video)

 
Peste 10 persoane s-au adunat în faţa Clinicii Veterinare a Animalelor fără stăpân din Constanţa. Oamenii cer explicaţii pentru diagnosticul pus "jumătăţii" de căţel Bursuc şi vor să îl vadă şi pe celălalt căţel, care a fost ridicat o dată cu Bursuc.

UPDATE. Ora 13.20
Viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău a precizat  la finalul şedinţei de Consiliu Local că a dispus astăzi efectuarea unei ancehete la firma care se ocupă de clinica veterinară. Acesta este revoltat de cele auzite şi a ţinut să precizeze că nu este de acord cu capturarea abuzivă a câinilor fără stăpân. „Cei vinovaţi vor plăti“, a declarat Făgădău.

 



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Cotea Renata

26 Jun, 2017 20:24

Intocmiti si o petitie in cazul catelului Bursuc,poate cu mai multe semnaturi din tara,se va putea face dreptate.

mihaela

05 Jun, 2015 23:02

Romania de ras a fost si de ras o sa Ramana. Pacat de catelusul bursuc. Si acel om care il angrijea. Cara durere in sufletul lui. EU am catelusi si Stiu ce anseamna. IMI pare rau de romania noastra , dar ,repet: de ras a fost si de ras o sa Ramana.

Mira

02 Jun, 2015 20:43

Europarlamentarul Stefan Eck s-a intalnit astazi 2 iunie cu dl. Orban IMPORTANT , poate afla si Primarul Constantei si cei de la ecarisaj..."Ilustrativ pentru efectele negative antrenate de această lege este "cazul Bursuc", căţelul paralitic îngrijit de un om al străzii şi ucis de hingherii care, pentru a-l captura, au coborât în canalul unde patrupedul locuia împreună cu stăpânul. Deşi animalul nu prezenta niciun pericol social, fiind plimbat cu ajutorul unui cărucior pentru câini handicapaţi confecţionat chiar de stăpânul său, a fost ucis de veterinar la scurt timp după "capturare", sub umbrela legii Ionuţ. " http://www.epochtimes-romania.com/news/europarlamentarul-german-bernard-stefan-eck-a-discutat-cu-ludovic-orban-problema-cainilor-maidanezi---234127

Ioan

02 Jun, 2015 19:51

Asa ceva nu este posibil, este ceva macabru, rog ca cei vinovati sa fie pedepsiti in cel mai rau mod cu putinta pt fapta lor!

Rodica Denes

02 Jun, 2015 19:21

Au încălcat legea sa fie pedepsiți.Câinele avea stăpân,se cunoștea povestea, legea spune ca la ecarisaj sunt ținuți 14 zile.Bravo,constănțeni nu va lăsați.mulțumim postului tv. Canal D,celelalte tacere.

lana scott

02 Jun, 2015 17:09

no more horrible cruelty to animals which makes the entire world hate these countries

Gabriel Rosu

02 Jun, 2015 16:38

Macelarii veterinari la puscarie!! La fel si cu statul hingeresc!

Laurentiu Dragomir

02 Jun, 2015 16:36

saru' mana , constanteni! Dati exemplu si restului tarii sa nu mai doarma pe ei cand hingherii fac legea in tara asta abuzand de oameni si de animale! TOATA stima!!!

Mira

02 Jun, 2015 15:20

M-a frapat ceva pe documentele date de primarie, agentul ala care a facut raportul la DOUA ZILE dupa tragedie, scrie ca Bursuc a fost ridicat in jur de 10 dimineata ? La ce ora a primit ecarisajul sesizarea trimisa de Dl. Murat ? CUm a fost trimisa ? prin email ( pe email se poate vedea ora la care a fost primita ) prin fax ? ( si la fax se poate vedea ora ) prin posta normala IN NICI un caz. Sau a fost dusa personal la ei de dl. Murat, la ora 8 dimineata ???????????Evident ca absolut toate documentele prezentate de ecarisaj ca justificare a UCIDERII lui Bursuc trebuie puricate la sange...

Mira

02 Jun, 2015 15:18

NU va lasati oameni BUNI ! Nu va lasati...Aici trebuie o investigatie LA SANGE, si vinovatii ( de la hingheri la veterinar la DL. MURAT ) sa fie pedepsiti....Romania este singura tara din lume unde oamnii strazii NU AU DREPTUL la un animal de companie, este STRIGATOR la CER.... In Nord America, NU numai ca au acest drept dar sunt sustinuti de organizatii continentale...http://www.petsofthehomeless.org/ Stiu autoritatile romane ( sau ma rog, hingherii care mai nou FAC LEGILE ) ca pana si veterani de razboi ajung in situatia de a trai pe strada si AU CAINI ?????? Ce i s-a intamplat acestui OM DE OMENIE din Constanta si catelusului lui este ODIOS, de un SADISM care intrece orice imaginatie...VA rog sa vizitati pagina asta de internet si sa aflati ca au filiale in toate statele americane si in Canada....DIn NOU, HINGHERII ROMANIEI ne-a facut tara de HULA LUMII..

Matei

02 Jun, 2015 15:09

S-au luat toti de doamna aia pentru ca au eutanasiat un caine al strazii declarat ranit. Cat circ, nu mai pot de ras. De ce va place oameni buni sa traiti cu cainii boschetari la scara? In rahat si pisat? De ce nu va pasa de oameni ai strazi dar de un caine cu paduchi purici si paraziti care mananca tot ce aruncati in strada( jeg peste tot) va pasa asa mult. In alte tari cainii se eutanasiaza pe banda rulanta ca sa miroasa a panselute si trandafiri pe strada, nu a blana uda si voma de caine iar voi faceti protest pentru Bursuc. Doamne fereste in ce tara traim

ADELA

02 Jun, 2015 14:49

Adica daca omu nu are casa gata numai are drepturi egale cu restul sau nu inteleg care i faza ?!!!!!pai in situatia asta toti oamenii care stau in chirie si nu dețin proprietăți gata le omoram animalele de companie ???? Hai sa ii omoram si pe ei cu tot cu animale nu ?!!! Rușine Rușine Rușine de 10 ori Rușine domnii doctori veterinari care v ati încălcat moralitatea si nu v ati pus întrebarea : este coret ceea ce facem ?nu am cuvinte sa spun cat de rau imi pare ca ne am batut joc de un om sărac .....

Doina

02 Jun, 2015 13:47

Bravo celor dinConstanta pt proestul lor! Deci, acum cind Mazare e la "beciul Domnesc", loctiitorul lui ia atitudine!

claudia

02 Jun, 2015 13:45

aceasta doamna care presupun ca este Cristina Itoafa ar fi trebuit sa fie mai bine pregatita si sa dea raspunsuri mai competente. dar se vede ca nu prea si-a invatat bine lectia.... pt a pune un disgnostic medicul veterinar afr fi trebuit sa faca mai multe investigatii tip radiografie, ecografie , analize sau este dotat cumva de infrarosii pt a pune un diagnostic si a dispune de eutanasiere doar din priviri. de data asta au luat-o mult pe aratura angajatii ecarisajului si vor trebui s raspunda pt acest abuz.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.