Radu Mazăre, în vizită la Nicuşor Constantinescu. La Spitalul Penitenciarului Rahova! (rechizitorii)

Radu Mazăre îl vizitează în această dimineaţă pe preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu la Spitalul Penitenciarului Rahova. Edilul de Constanţa a anunţat încă de ieri că va merge să îşi viziteze prietenul, alături de fiica lui Nicuşor, Smaranda. Mazăre îi va duce lui Constantinescu haine, întrucât acesta s-ar fi plâns că în Spitalul Penitenciarului Rahova este frig.
 
La ora 12.00, Radu Mazăre are înfăţişare în dosarul retrocedăriilor, la Curtea de Apel Bucureşti, dosar în care este inculpat şi Nicuşor Constantinescu.

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de către DNA Bucureşti pentru complicitate la trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite, cât şi pentru 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu obţinerea de foloase necuvenite. Alături de Nicuşor Constantinescu a mai fost deferit justiţiei şi Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP Constanţa), în sarcina căruia s-au reţinut trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici.
 
De asemenea, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de DNA Constanţa pentru abuz în serviciu în formă continuată.
 
Rechizitoriul poate fi citit aici

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Radu Mazăre Nicuşor Constantinescu doarme îmbrăcat în Spitalul Penitenciar Rahova!

10 Nov 2014 2182