Raluca Turcan „Lui Tăriceanu nu i s-a propus președinția PNL”

Președintele interimar al Partidului Național Liberal (PNL), Raluca Turcan, a afirmat astăzi, că nu i s-a propus liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, să preia președinția PNL, informează Agerpres.

„Am văzut intoxicări plecând de la propunerea pentru șefia Partidului Național Liberal către Călin Popescu Tăriceanu, până la o așa-zisă disperare clamată de domnul Dragnea. Nimic din aceste lucruri nu este adevărat", a spus Turcan.

PNL se poate relansa, în urma deciziilor luate după rezultatele de la alegerile parlamentare, a mai arătat liderul liberal, într-o declarație de presă după ceremonia de înmânare a certificatelor de parlamentari organizată sâmbătă dimineață la Sibiu.

„PNL se poate relansa. A luat niște decizii uitându-se spre rezultatele și performanțele electorale pe care le-am obținut. PNL Sibiu a obținut cel mai mare procent pe țară și a câștigat detașat competiția în fața PSD și eu cred că acest proiect al PNL Sibiu ar putea fi urmărit și la nivel național. Am această datorie să ofer și PNL-ului la nivel național, un astfel de proiect de dezvoltare politică, pentru o Românie sănătoasă din punct de vedere economic și cu bunăstare pentru cetățeni", a declarat Raluca Turcan.


Sursa foto: click.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.