Răpus de o manevră criminală Un an de la moartea motociclistului Adrian Tincu

Astăzi s-a împlinit un an de când Adrian Tincu a murit fulgerător, într-un accident cumplit petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu. Împătimit al motocicletelor puternice, bărbatul în vârstă de 40 de ani a avut parte de un sfârşit cumplit, pe 25 noiembrie 2013.
 
Şoferul unui mastodont pe patru roţi, o automacara de câteva zeci de tone a virat stânga peste marcajul dublu continuu şi fără să se asigure, iar motociclistul, care circula regulamentar, s-a strivit, practic, de utilaj.
 
Dispariţia lui Adrian a şocat comunitatea de motociclişti din Constanţa şi a ridicat noi semne de întrebare asupra siguranţei în trafic a celor care circulă pe două roţi. Şi nu numai.
 
Cel care l-a omorât, practic, printr-o manevră de şofer inconştient, făcută de la bordul unui vehicul în care ai siguranţa că doar dacă intră un tren sau cade un avion peste tine poţi păţi ceva, se numeşte Antonel Dascălu, de 53 ani, din Constanţa. Utilajul îi aparţinea, Dascălu figurând în baza de date a Registrului Comerţului ca persoană fizică autorizată pentru lucrări în construcţii.
 
Vom reveni în zilele următoare cu detalii despre faza în care se află dosarul în care Dascălu este cercetat penal pentru omor din culpă.  
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.