Razie a poliţiştilor de la "crimă organizată" în Mamaia Şase tineri, depistaţi cu droguri în cluburile de noapte

Şase persoane au fost prinse în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, având asupra lor droguri de risc sau de mare risc, în staţiunea Mamaia. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).
 
Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri în staţiunea Mamaia. Pe numele a 6 persoane au fost întocmite dosare penale pentru deţinere de droguri de risc sau de mare risc, fiind cercetate în continuare, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Astfel, a fost depistat un bărbat, de 25 de ani, din Călăraşi, care avea asupra sa 3 comprimate ecstasy, iar două fete, de 18 şi 19 ani, din Râmnicu Vâlcea au fost prinse în flagrant având asupra lor câte un comprimat ecstasy. 
 
Pe numele celor 3 au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu. 
 
De asemenea, un bărbat, de 27 de ani, din Giurgiu, a fost prins în flagrant de poliţişti având la el o bilă de staniol care conţinea aproximativ 4 grame de cannabis, iar un bărbat, de 31 de ani, din Bucureşti a fost depistat având asupra sa două ţigarete cu canabis, confecţionate artizanal şi disimulate într-un pachet de ţigări.
 
Un alt bărbat, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins în flagrant, având asupra sa o ţigaretă cu canabis confecţionată artizanal.
 
Cei 3 bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.