Reacția lui Mihai Seplecan după ce a fost exclus din PNL cu 59 de voturi

 
Președintele Consiliul Județean Cluj, Mihai Seplecan a fost exclus din PNL cu 59  de voturi în favoare și 4 abțineri.
 
„Se pare că dacă am declarat că prin demersurile pe care le fac se auto denunță, acum după ce chiar au făcut acest abuz, deoarece nu există regulament și coduri la statut se vede clar disperarea senatorului Nicoară și frica de ceea ce s-a întâmplat cu proiectele județului în ultimii ani și clar ca nu doresc să fiu eu la conducerea CJ pentru ca sa nu iasă la iveală toate proiectele blocate, sau cele cu  expertizele DNA cu prejudicii, sau altele sesizate.
Nu am permis și nu o să permit niciodată deturnarea fondurilor și banilor publici. Evident că rămân președinte al CJ Cluj și le spun că până în iunie 2012 nu plec, până când nu  ajung primar al orașului Cluj-Napoca.
Aștept să îmi comunice oficial Hotărârea, dar eu nu cred, după cum îl cunosc pe Buda, ca un avocat și notar bun ce a fost șeful comisie juridice din parlament, că va semna o asemenea decizie, mai ales că el nu a avut nimic de-a face cu proiectele din județul Cluj și nu s-a implicat în ultimii ani. Nu cred ca va pune umărul la demersurile mârșave nestatutare și ilegale, disperate ale senatorului Marius Nicoară.
Prin acea adresă voi afla pe cine  atac în instanță și voi face plângeri pe penal și contencios, dar îl înțeleg pe Nicoară că după ce a fost prins cu 1,4 alcoolemie conducând o mașină, că nu îi mai e frică de încă o pedeapsă în plus. Din disperare este dispus să facă orice. Prin acest demers, trag în  jos PNL, pe care încă din nefericire îl conduce Marius Nicoară. Ei nu puteau legal să facă ceea ce au făcut azi. Când va trece regulamentul prin consiliul Național și va exista o procedură statutară”, a declarat Mihai Seplecan, potrivit gazetadecluj.ro.
 
 
 
Sursa foto: monitorulcj.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șeful CJ Cluj face un anunț neașteptat

18 Oct 2015 1105

Comunicat de presă Apărarea independenţei sistemului judiciar în raport de afirmaţiile domnului Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi domnului Radu Zlati, deputat în Parlamentul României

15 Sep 2015 1259

În timp ce-şi exercită mandatul Șeful Consiliului Județean Iași joacă… într-un film

10 Jul 2015 969

Ponta s-a ales cu o plângere penală

02 Jul 2015 1481

PNL a depus plângere penală împotriva lui Victor Ponta

20 Jan 2015 2007