Reacţia lui Sile Cămătaru după ce a fost acuzat că a vrut să o ucidă pe Elena Udrea

 
Acuzat că ar fi tocmit un pușcăriaș pentru a o ucide pe Elena Udrea, Sile Cămătaru a reacţionat din închisoare, spunând că „tot ce a apărut este o invenție". 

Elena Udrea a primit o scrisoare, în timp ce se afla în arestul Poliției Capitalei, în care un bărbat încarcerat la Penitenciarul Colibași o avertiza că ar fi primit comandă de la clanul Cămătărilor să o înțepe cu un ac infectat cu HIV. 

„Tu ai un dușman care te-a denunțat și te-a băgat acolo și e prieten bun cu Sile și au discutat despre tine și spunându-i că vrea să te distrugă și că dacă are pe cineva care să-ți facă rău, iar Sile a zis DA, spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înțepe cu un ac cu SIDA, ca să te distrugă", îi spunea Elenei Udrea semnatarul scrisorii, menționând că ar fi primit și o scrisoare de la Sile Cămătaru prin care i se cerea să pună în aplicare acest plan și să o înțepe pe Udrea de "2,3,4 ori" cu acul infectat cu HIV.

Sile Cămătaru dezminte însă afirmaţiile deţinutului de la Colibaşi.

„Tot ce a apărut este o invenție. Nici nu se pune problema de așa ceva! Apariția numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aș putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înțeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!", a precizat Sile Cămătaru pentru Spy News, citat de România TV. 



Sursa: România TV

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.