Reţinut de poliţişti Un "şofer" fără permis face legea în Constanţa

 
Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi, sâmbătă, la ora 16.40 cu privire la faptul că pe strada Nicolae Filimon, din Constanţa, un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost accidentat de un autoturism de teren, al cărui conducător a părăsit locul producerii evenimentului.
 
Poliţiştii au demarat operativ cercetările, stabilind că, în urma unor neînţelegeri generate de refuzul unui bărbat de a muta platforma auto la care efectua reparaţii, din zona unei unităţi economice, a izbucnit un conflict spontan între acesta şi o rudă a administratorului unităţii (care îi reproşa că face mizerie) având loc un schimb de replici. 
 
La scurt timp, bănuitul, conducând un autoturism de teren a surprins şi accidentat victima, care se afla în continuare pe trotuar, efectuând reparaţii la platforma auto.
 
Aceasta a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată.
 
În jurul orei 20.00, cel în cauză s-a prezentat la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru clarificarea situaţiei, oamenii legii stabilind că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti urmând a fi prezentat Parchetului de pe Lângă  Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi părăsirea locului accidentului.
 
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Sursa foto: arhivă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

"Şofer" de ocazie, reţinut de poliţişti, la Constanţa

12 Jan 2015 1893