Reţinut după un scandal monstru în trafic

  La data de 17 februarie,  poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că în ziua precedentă, în jurul orei 09.00, în zona str. Pelicanului – Piaţa CET din municipiul Constanţa, două persoane de sex bărbătesc una de 26 de ani şi cealaltă de 23 de ani, ambele din localitatea Băltăgeşti, judeţul Constanţa au fost agresate, prin loviri cu pumnii şi cu o bâtă de baseball, de către Neculae B., de 25 de ani, din Constanţa. 
 
În urma activităţilor de investigare desfăşurate s-a stabilit că în cauză este vorba despre un conflict spontan, având la bază o neînţelegere în trafic, în sensul că cele două victime, pietoni fiind, au fost pe punctul de a fi lovite cu maşina de către agresor, care se afla la volanul unui autoturism de teren şi care, în urma reproşurilor adresate de părţile vătămate, le-a agresat prin aplicarea de lovituri repetate, mai întâi cu pumnii şi apoi cu o bâtă de basseball pe care o avea în autoturism. Una dintre victime a formulat plângere penală împotriva suspectului, iar în urma examinării medico-legale s-a stabilit că „prezintă leziuni traumatice – fractură de mandibulă stânga, entorsă genunchi dreapta, imobilizare gipsată – care au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure, cu suprafaţă mare şi care necesită pentru vindecare 50-55 de zile dacă nu survin complicaţii, fără a-i fi pusă viaţa în primejdie”. Cauza a fost prezentată şi analizată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ocazie cu care s-a concluzionat că faptele comise de suspect astfel cum au fost săvârşite, întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma măsurilor de căutare şi depistare întreprinse, poliţiştii l-au identificat pe suspect, în ziua de 20.02.2012, într-un apartament din municipiul Constanţa. Cel în cauză a fost prezentat  procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru audieri, care au dispus luarea faţă de suspect a măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Constanţa pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducere fără permis.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un restaurant din Vama Veche a pierdut la Tribunalul Constanța procesul cu primarul și consiliul local din Limanu

28 Mar 2024 57

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 287

Patru persoane arestate de Tribunalul Constanța, la cererea procurorilor DIICOT! (MINUTĂ)

28 Mar 2024 660

Primarul din Constanța, obligat să emită un nou certificat de urbanism pentru un teren de 8.000 de metri pătrați, din Mamaia. Fără mențiuni despre Dosarul Retrocedărilor! (MINUTA)

27 Mar 2024 581

„Voi candida și voi și câștiga Primăria Năvodari!“ Tribunalul Constanța a respins cererea lui Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, privind reabilitarea (MINUTĂ)

27 Mar 2024 1351

Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)

27 Mar 2024 608

Arestare de ultim moment la Tribunalul Constanța!

27 Mar 2024 677

Scandal în localitatea Dropia, județul Constanța! Femeie amenințată de fostul concubin! Suspectul și-a agresat și fostul cumnat cu sapa

27 Mar 2024 355

IPJ Olt Percheziții

27 Mar 2024 244

Medicul „vedetelor“ Hussein Shamieh a ajuns la Tribunalul Constanța! Cere revocarea controlului judiciar (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 570

Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, proces la Constanța cu inspectorii de integritate

27 Mar 2024 388

Femeie din Tulcea acuzată de viol asupra unui minor! Cazul ajunge la Constanța

27 Mar 2024 452

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 642

Justiție Constanța Florentina Țigmeanu, fostul director de la Școala „Gheorghe Țițeica” Constanța, va primi daune morale de 4.000 de euro!

26 Mar 2024 775

Avocatul Adrian Cuculis, din Baroul București, declarații în dosarul crimei din Mangalia! (VIDEO)

26 Mar 2024 474