Rezultatele repartizării computerizate Absolvenţii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor studia următorii patru ani

Azi, absolvenţii clasei a VIII-a au aflat la ce liceu vor studia, Ministerul Educaţiei făcând publice rezultatele primei repartizări comuterizate.

În pieroada 8-12 iulie, părinţii şi absolvenţii au completat opţiunile în fişele de înscriere la liceu, iar astăzi au aflat rezultatele primei repartizări computerizate.

Pe data de 20 iulie urmează să se afişeze rezultalele în şcolile gimnaziale, adică lista absolvenţilor repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi lista cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

De asemenea, în perioada 21 - 29 iulie are loc depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Reamintim că media de admitere, pe baza căreia s-a realizat înscrierea în clasa a IX-a a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a - a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

Rezultatele primei repartizări computerizate pot fi consultate AICI

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Editorial Zile de foc pentru elevi și profesori. Unii pentru repartiția computerizată, alții pentru rezultate la definitivat și titularizare

22 Jul 2021 4039

Evaluare Națională 2020 Gimnaziile din liceele constănțene de top, surclasate de școli de cartier (document)

23 Jun 2020 9072

„Mircea cel Bătrân“, „Ovidius“, „Callatis“ şi „Traian“, în top! Cu ce medii s-a intrat anul trecut la cele mai bune licee din Constanţa (document)

03 Jul 2017 12442

În Constanţa s-a intrat la liceu şi cu medii sub cinci! Iată care sunt unităţile de învăţământ din topul ruşinii! (galerie foto)

21 Jul 2016 4970

Prima probă a Evaluării Naţionale, pe 27 iunie Ce medie trebuie să obţii pentru a fi admis la cele mai bune licee din Constanţa

20 Jun 2016 3232