Robert Turcescu, supravegheat permanent „Au venit polițiștii după apelul meu la 112” (video)

Robert Turcescu s-a supărat pe jurnaliștii de la RTV pe care îi acuză că îl supraveghează permanent de când a dezvăluit public că este ofițer acoperit.

Turcescu nu a mai suportat ce se întâmplă și a pus mâna pe telefon, altertând oamenii legii.

„Au venit politistii dupa apelul meu la 112. Discutia dintre mine si "echipa" RTV a fost inregistrata de cameraman desi i-am atras atentia, si eu, si politistii, ca nu sintem de acord sa fim filmati. N-am facut scandal. Doar le-am explicat ca daca ar fi vrut de la mine un interviu ar fi sunat la usa, le-as fi deschis si le-as fi spus daca am ceva de declarat au ba. I-am atras atentia reporterului de la RTV ca incalca grav normele deontologice, ca procedeaza incorect din punct de vedere jurnalistic. Vorbim despre supraveghere, nu despre jurnalism de investigatie, aici. Nu am arme in mansarda si nici droguri in garaj. Nu sint subiectul unei anchete penale. Si atunci? De ce atita "atentie", domnule Ghita? Se va intocmi un proces verbal, dar pina cind voi vedea urmarile legale in legatura cu aceasta situatie spun inca o data: Ghita, ia-i de la portita!
Sint un cetatean liber al acestei tari, refuz sa cred ca drepturile mele constitutionale si cele legate de intimitate pot fi incalcate, indiferent de contextul politic actual. Nu mi-e frica si va spun si voua, inca o data, sa nu va fie! Iar confratilor jurnalisti, chiar si celor de la RTV, le spun ca Vintu, Patriciu, Ghita si altii ca ei sint trecatori. Meseria de jurnalist insa, ramine. Si trebuie reasezata acolo unde ii e locul: in slujba publicului si nu in solda unor moguli cu interese politice si financiare oculte, indiferent cum s-ar numi ei!”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Video AICI

sursă foto: paginademedia.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Turcescu face o nouă dezvăluire Mi s-a propus să candidez la Preşedinţie

30 Oct 2014 1809

Robert Turcescu, la Nașul TV "Unii oameni au avut o atitudine de ură, de dispreţ faţă de gestul meu"

28 Oct 2014 1831

Robert Turcescu se căsătorește astăzi

04 Oct 2014 1866

Turcescu a dezvăluit planurile sale de viitor

02 Oct 2014 1739

Cazul Turcescu, analizat de Parchetul instanţei supreme

23 Sep 2014 1572

Ministrul Apărării trebuie să dea explicaţii în cazul autodenunţului lui Robert Turcescu

23 Sep 2014 1556

MApN a transmis un punct de vedere oficial cu privire la situaţia lui Robert Turcescu

22 Sep 2014 2047

Robert Turcescu se retrage din presă

21 Sep 2014 2209