România TV Sute de angajaţi ai Media Pro, aduşi în faţa anchetatorilor

Potrivit România TV, sute de angajaţi ai firmelor care au deţinut Media Pro, aparţinând lui Adrian Sârbu, dau explicaţii în faţa anchetatorilor în dosarul în care omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscală.
 
Pe lângă angajaţi din Pro TV, Publimedia şi Mediafax, sunt audiate şi vedet ale trustului, precum Lucian Mândruţă sau Andi Moisescu. De asemenea, potrivit România TV, ar fi fost chemat în faţa anchetatorilor şi Cristian Tudor Popescu.
 
Cel puţin 700 de foşti sau actuali angajaţi ai grupului de presa Mediafax ar urma să fie interogaţi la Inspectoratul General de Poliţie din Bucureşti.
 
Potrivit Activenews, procurorul de caz i-a chemat la audieri pe toţi cei care au semnat, în calitate de beneficiari, contracte cu cateva firme, printre care se află SC Retail Europe Consult SRL, SC Eastfield Prod SRL sau Pproduktiv Complet Management SRL.
 
Adrian Sârbu este bănuit că se afla la conducerea reţelei din care fac parte mai multe firme conduse de omul de afaceri şi care a provocat statului un prejudiciu estimat la peste 26 de milioane de euro.

Sursa foto: nvidia.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.