S-a desluşit misterul dispariţiei scafandrilor de la Tuzla

Cei doi scafandri care au pus pe jar, ieri, autorităţile au dat, azi, cu subsemnatul la Poliţia Tuzla. Oamenii legii au închis dosarul şi spun că aceştia nu se fac vinovaţi de comiterea vreunei contravenţii ori infracţiuni.
 
Ei au declarat, azi, la poliţie că din cauza curenţilor puternici au pierdut contactul cu barca în care se afla patronul lor. Ei ieşiseră, ieri, în larg, la Tuzla, la cules de rapane, activitate pe care oamenii legii spun că o făceau perfect legal, după ce au verificat firma şi contractele scafandrilor.
 
Rămas în barcă, patronul s-a panicat când a văzut că cei doi nu mai ies la suprafaţă şi a sunat la 112. Mai multe echipaje, inclusiv de la Agenţia Română de Salvare de Vieţi Omeneşti pe Mare (ARSVOM)  au intrat în alertă şi au început să îi caute, ieri, pe mare. Spre seară, ei au luat legătura cu patronul şi l-au anunţat că sunt teferi, vii şi nevătămaţi.
 
Ei au povestit că au fost luaţi de curenţii puternici şi au ieşit la mal la Costineşti, în dreptul Schitului de maici. Nu aveau telefoane la ei, aşa că au apelat la un cunoscut care i-a adus, spre seară, cu maşina, înapoi la Tuzla.

Sursa foto: libertatea.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.