23 Nov, 2014 17:45
2597
Loredana DĂSCĂLESCU
În cadrul Săptămânii Educaţiei Globale, Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia a încurajat liceenii şi cadrele didactice să iniţieze activităţi educative în domeniul alimentaţiei sănătoase, reflectând asupra felului în care să fie abordate şi tratate aspecte ale tematicii.
Astfel, acesştia au abordat teme precum responsabilitatea socială, alimentele şi rolul lor în alimentaţie, alimentaţia raţională, apa şi hrana sănătoasă, toxicitatea produselor alimentare, calitatea produselor alimentare, risipa alimentelor, conservarea hranei, protecţia consumatorului.
Programul activităţilor desfăşurate elevii şi profesorii liceului a cuprins: Ziua fară „E”-uri, Food4U, Suntem ceea ce mâncam!, Alimentaţia la vârsta adolescentei, Cheia Sănătăţii - o alimentaţie sănătoasă, colectare şi donatii de alimente.
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: