Sărbătoare în familia unei vedete din Constanța

diana bisinicu, zi nastere, sarbatoareMotiv de sarbatoare in familia cantaretei. Diana Bisinicu se pregateste sa-i faca prima aniversare fetitei sale. Pe 27 februarie, chiar in ziua in care micuta Riana implineste un anisor, familia a pus la cale la Jubile The Ballroom o petrecere ce se anunta pe cinste. Cu acesta ocazie, nasii Gabriela Cristea si Marcel Toader, se vor revedea pentru a respecta traditia si a rupe turta finutei lor.

Gabriela Cristea si Marcel Toader – impreuna la aceeasi masa, cu ocazia aniversarii finutei lor.

Desi mariajul celor doi nu s-a incheiat in cele mai bune conditii, Gabriela Cristea si Marcel Toader au reusit sa faca abstractie de tot scandalul care s-a creat in jurul lor in urma despartirii si sa-si indeplinesca atributiile de nasi. Si in luna mai a anului trecut, in plin proces de divort, ei au facut pace pentru o zi si au crestinat-o impreuna pe Riana, fiica finilor lor de cununie, Diana Bisinicu si Catalin Andries.

Cei doi au reusit atunci cu mare succes sa intretina atmosfera botezului organizat la Jubile The Ballroom, dand tonul distractiei pe ringul de dans. Acum cand apele intre cei doi s-au mai linistit si fiecare se afla intr-o noua relatie, se vor revedea sa sarbatoreasca prima aniversare a finutei lor si ii vor rupe turta fetitei.

Sursa: Bebelu.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decizii importante în firma Dianei Bișinicu. Cine a devenit asociat unic

21 Jan 2021 3970

Diana Bişinicu, vizibil îndurerată de moartea lui Marcel Toader -"Na tsearã hrisusitã va ts’ardã la icoana"

08 Aug 2019 9430

Mesaj sfâşietor al Dianei Bişinicu, legat de moartea lui Marcel Toader. "Drum lin la stele, Nașule!"

05 Aug 2019 4172

Constănţeanca Diana Bişinicu, decizii importante pentru firma sa

31 Dec 2015 5388

Actriţa constănţeană Aylin Cadîr și-a serbat, azi, ziua de naștere

16 Dec 2014 3208