SC Telegraf Advertising SRL, oficial despre percheziţiile DNA

Polițiști și jandarmi coordonați de Direcția Națională Anticorupție au descins, astăzi, 05.02.2015, la sediul SC Telegraf Advertising SRL Constanța, în baza unui mandat de percheziție în temeiul căruia au solicitat contracte și documente aferente acestora, încheiate de SC Telegraf Advertising SRL cu diverși parteneri, în perioada 2005 - 2015.  Percheziția este în desfășurare de la primele ore ale dimineții, întrucât polițiștii au solicitat acte atât în original, cât și în copie, iar procedurile de duplicare necesită un timp mai îndelungat.
 
Mandatul de percheziție a fost încuviințat de judecătorul de drepturi și libertăți de la Secția I Penală a Curții de Apel București, în baza Încheierii nr. 4/P din data de 04 februarie 2015, pronunțată în dosarul nr. 709/2/2015, ca urmare a solicitării transmise cu adresa nr. 964/P/2014 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție.
 
Reprezentanții SC Telegraf Advertising SRL Constanța sunt la sediul vizat, cooperează și pun la dispoziție toate informațiile și datele solicitate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.