Schimbare de asociaţi la Digital Passion Video SRL

Asociaţii societăţii Digital Passion Video SRL, Aurelian-Gabriel Licoi şi Maria Magdalena Licoi au decis cooptarea în societate a lui Andrei Ionuţ Alexe, cetăţean român de 28 de ani cu domiciliul în  Constanţa.
 

De asemenea, conform hotărârii publicate în Monitorul Oficial al României, Maria Magdalena Licoi a cesionat 3 părţi sociale în valoarea de 30 de lei, reprezentând 6% din capitalul social către asociatul nou cooptat.
 
Totodată, Maria Magdalena Licoi s-a retras din societate şi a cesionat cele 22 de părţi sociale, în valoare de 220 d elei, către Aurelian-Gabriel Licoi.
 
Astfel, în urma acestor schimbări, Aurelian-Gabriel Licoi va deţine 47 de părţi sociale, cu o cotă de participare la profitul şi pierderea societăţii de 94%, iar Andrei Ionuţ Alexe va deţine 3 părţi sociale.
 
Maria Magdalena Licoi mai apare ca asociat în Expert Media Consulting SRL, dar şi în alte două firme radiate de la Registrul Comerţului - Club Alessandra SRL şi Top Fantesi Studio SRL.

Citeşte şi Plătiţi, că se filmează! Achiziţie directă de 50.000 de lei: Prefectura Constanţa, protagonistă într-un film documentar

Sursă foto: curierulnational.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.