Schimbarea cotei de TVA. Ce implicatii fiscale si contabile apar?

Incepand cu 1 septembrie 2013 se aplica cota redusa de TVA de 9% pentru livrarea urmatoarelor bunuri:
1. toate sortimentele de paine, precum si urmatoarele specialitati de panificatie: cornuri, chifle, batoane, covrigi, minibaghete, franzelute si impletituri, care se incadreaza in grupa produse de brutarie la codul CAEN/CPSA 1071;
2. faina alba de grau, faina semialba de grau, faina neagra de grau si faina de secara, care se incadreaza la codul CAEN/CPSA 1061;
3. triticum spelta, grau comun si meslin, care se incadreaza la codul NC 1001 99 00, si secara, care se incadreaza la codul NC 1002 90 00, prevazute in anexa I la Regulamentul (CEE) nr. 2.658/87 al Consiliului din 23 iulie 1987 privind Nomenclatura tarifara si statistica si Tariful Vamal Comun, astfel cum a fost modificata prin Regulamentul de punere in ...

...cititi mai departe aici

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comisia de Buget, condusă de Bogdan Huțucă a adoptat reducerea TVA-ului pentru lemnele de foc necesare încălzirii locuințelor în sezonul rece

23 Oct 2021 3139