Schimbări majore în firma care deţine hotelul California din Cap Aurora

În şedinţa Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societăţii Granat SA Mangalia, cu sediul în Cap Aurora, Hotel Granat (California), programată pentru 17 noiembrie 2014 ar urma să se ia decizii importante. Astfel, întregul Consiliu de Administraţie va fi schimbat, conform ordinii de zi publicate în Monitprul Oficial.
 
Diana Atanasiu va fi revocată din funcţia de preşedinte al CA cu Nelu Mirea. Nelu Mirea are diverse afaceri în domeniul hotelier şi al modellingului. Ion Tasenca nu va mai fi vicepreşedinte, iar Ramona-Zena Petcu, membru al CA. Ei vor fi înlocuiţi de Jehac Amarildo şi Dan Stănescu şi Mihail Dumitrescu, cu calităţi de membri ai CA, prin extinderea numărului de membri ai CA.
 
Iar în şedinţa Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, programată în aceeaşi zi va fi analizat contractul de închiriere dintre Granat SA şi Delta Aurora Jupiter SRL.
 
Hotelul de trei stele California are ca acţionar majoritar Compania de Construcţii Bucureşti (CCB) SA, o societate aflată în faliment şi controlată de Adrian Sârbu, celebrul inventator al Pro TV, şi-a scos la vânzare întreaga participaţie. CCB a anunţat pe 6 septembrie, prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), că vinde cele 80.000 de acţiuni pe care le deţine la Granat SA Mangalia, reprezentând 30,7% din capitalul societăţii. Adrian Sârbu a intrat în afaceri în turism în 2001, când a cumpărat hotelul Granat (california). Pe lângă firma în faliment a lui Adrian Sârbu, hotelul California mai are ca acţionari SIF Transilvania, cu 24,2% din acţiuni, Domux Mex SRL (prin Mobexpert, compania milionarului Dan Şucu, partener de afaceri al lui Sârbu), cu 23,8% şi Dan Stănescu, cu 17,5%. Restul acţiunilor sunt deţinute de terţi.

Sursa foto: plaja.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.