UPDATE Septuagenar ucis în apropiere de Ciocârlia

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort, aseară, pe un câmp dintre Ciocârlia de Sus și Ciocârlia de Jos, scrie pe portalul său reporterntv.ro.

Septuagenarul le-a spus rudelor că pleacă să cumpere țigări, dar nu s-a mai întors. Un paznic care se venea de la câmp l-a observat pe bătrânul fără suflare și i-a anunțat pe apropiații acestuia, care au apelat telefonul de urgenţă 112, dar echipajul medical care a intervenit a constatat decesul.
Bărbatul avea lovituri puternice și tăieturi la cap.
La locul crimei anchetatorii au declanşat cercetările specifice unui asemenea caz.

UPDATE, ora 9.58

Ieri, la ore 22.30, poliţiştii Postului de Poliţie Ciocârlia au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe marginea unui drum din extravilanul localităţii Ciocârlia de Sus, se află cadavrul unui bărbat ce prezintă la nivelul capului multiple leziuni de violenţă. Echipa operativă complexă deplasată la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia şi Postului de Poliţie Ciocârlia au identificat victima în persoana lui Mihai S., în vârstă de 70 de ani, din Sat Ciocârlia, care prezenta mai multe leziuni de violenţă.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipiului Medgidia în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările se continuă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, fiind constituite echipe de poliţişti care acţionează pe raza localităţii Ciocârlia în vederea continuării cercetărilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.