UPDATE. Crimă anunţată în Bărăganu Și-a înjunghiat soția până a omorât-o, după care s-a spânzurat

 
 Liniștea comunei Bărăganu, din judeţul Constanţa, a fost dată peste cap în această dimineață. Un apel la 112 avea să dezvăluie o crimă îngrozitoare în această localitate. Din primele informații, se pare că un bărbat de 57 de ani și-a înjunghiat soția, într-un acces de furie, după care s-a spânzurat. El a fost totuși resuscitat de medicii de la Ambulanță, sosiți la fața locului, și transportat la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă, în stare gravă. Pentru femeia de 46 de ani nu s-a mai putut face nimic însă, deoarece, după cum spun vecinii din localitate, femeie ar fi fost înjunghiată de zeci de ori. Dându-și seama de ceea ce a făcut, bărbatul a fugit apoi în spatele casei și și-a legat un cablu de gât, în tentativa de a-și lua singur viața. Cei doi aveau și doi copii, care se aflau în casă în momentul respectiv. Se pară însă că ei nu au apucat să intervină să salveze pe mama lor. Când au reuşit să o scoată din casă, copiii spun că nu mai avea puls. Unul dintre copii s-a dus după tatăl său, dar l-a descoperit spânzurat. El i-a desfăcut cablul şi a sunat la Poliţie. Nu știm exact ce l-a stârnit pe bărbat, însă vom reveni cu amănunte, pe măsură ce le vom obține. 

UPDATE


Conform unor vecini, bărbatul mai avusese, în trecut, o tentativă de sinucidere, după care a anunţat că îşi va omorî, la un moment dat, soţia. Nimeni nu l-a luat, însă, în seamă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă înfiorătoare în Bărăganu - „Unde va fi ea, voi fi şi eu“ Şi-ar fi măcelărit soţia, după care a încercat să se sinucidă

19 Jul 2016 1885

Dumitru Crăiţă, bărbatul din Bărăganu care şi-ar fi omorât soţia, a fost arestat preventiv

26 May 2015 2209

Bărbatul care şi-a omorât soţia, înjunghiind-o de zeci de ori, a fost arestat!

25 May 2015 1774

Crimă anunţată în comuna Bărăganu? Și-a măcelărit soţia cu cuţitul, apoi a încercat să se spânzure! (galerie foto)

25 May 2015 2776