Șocant. O tânără româncă a fost sechestrată, violată și torturată în Italia timp de 10 ani. Ce au descoperit carabinierii

Un caz șocant a fost descoperit întâmplător în Italia de carabinieri. O tânără din România, în vârstă de 29 de ani a fost sechestrată și violată timp de zece ani de un italian în vârstă de 52 de ani, informează Realitatea.net. 

În acest timp, femeia a născut doi copii, fără să primească asistență medicală, scriu jurnaliștii de la Corriere della Sera.

Drama prin care trecea românca de 10 ani a fost decoperită întâmplător de carabinierii italieni. Aceștia au oprit un bărbat pentru un control de rutină. În vehicul, alături de el, se afla un copil de nouă ani, murdar și subnutrit.

Acest lucru a trezit suspiciunea oamenlior legii, care au vrut să vadă în ce condiții trăiește familia. De aceea, carabinierii au insistat să-i înoțească pe bărbat și pe copil până acasă.

Inițial, italianul de 52 de ani a susținut că nu are locuință. Ulterior, i-a dus pe un câmp pe oamenii legii. Ajunși acolo, aceștia au descoperit o baracă realizată din plăci și deșeuri. În interior se afla o româncă în vârstă de 29 de ani, împreună cu fiica sa de trei ani.
 

,,A fost o scenă de film horror, aceea pe care au vazut-o carabinierii din localitatea Gizzeria, când au ajuns pe câmpul unde locuia Aloisio Francesco Rosario Giordano, de 52 de ani”, au relatat jurnaliștii de la Corriere della Sera. Aceștia mai scriu că românca aflată în baracă era legată de pat cu lanțuri, era plină de vânătăi, murdară și înfometată.

 
În timpul anchetei deschise de carabinieri aceasta ar fi povestit că a fost obligată să mănânce excremente și mâncare stricată și a fost violată chiar și în timpul celor două sarcini.

Sursa: Realitatea.net. 
Sursa foto: Google Maps

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

US Army, implicată într-un scandal de proporţii Doi militari americani, acuzaţi că au violat o româncă, în Italia

26 Jul 2014 2563