Știripesurse.ro Cum îi trimitea Elena Udrea mesaje codate lui Dorin Cocoș

Procurorii DNA au descifrat mesajele pe care Elena Udrea i le trimitea, când era liberă, fostului său soț, Dorin Cocoș. Astfel, potrivit DNA, Udrea dădea interviuri special pentru ca Dorin Cocoș să știe ce să le spună anchetatorilor, relatează stiripesurse.ro.

”Măsura controlului judiciar a fost dispusă în scopul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, raportat la faptul că persoanele care urmau a fi audiate pentru stabilirea corectă a situaţiei de fapt (persoanele implicate în tranzacţiile imobiliare, preluarea creditului, finanţarea unor persoane fizice/juridice) sunt persoane din cercul relaţional al inculpatei, precum şi în scopul împiedicării sustragerii inculpatei de la urmărirea penală.


Astfel, într-un interviu pentru Hotnews, inculpata Udrea Elena Gabriela a susţinut că nu a ştiut depre provenienţa sumelor de bani băgaţi de fostul soţ în firmele de la care încasa dividende, sugerându-i acestuia, prin intermediul interviului şi explicaţia pe care ar trebui să o dea: „nu poate fi o certitudine că orice nevastă ştie cum îşi face afacere soţul ei. Trec peste faptul că întâmplător eram o nevastă cu o ocupaţie foarte precisă şi foarte solicitantă”. Citește integral pe stiripesurse.ro.

Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: riseproject.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.