Supravieţuitoarea din "iadul" de la Restaurantul Beirut, externată Nicoleta Buirencu a revenit acasă

Nicoleta Buirencu, tânăra care a supravieţiut incendiului devastator care a distrus restaurantul Beirut din Constanţa, a fost externată, scrie spynews.ro, preluat de România Tv. Frumoasa dansatoare este acum din nou în braţele iubitului şi alături de familia care i-a stat alături în acestă perioadă grea, mai spune sursa citată. 
 
După mai multe intervenţii chirurgicale pentru a acoperi zonele arse, Nicoleta se bucură de cele mai frumoase momente alături de cei dragi ei. 
 
"Poate că pentru lume eşti o singură personă, dar pentru o anumită persoană, eşti întreaga lume. TE IUBESC! — with Dorosan Alexandru", a fost mesajul postat de Nicolle alături de o fotografie în care apare în braţele iubitului ei.
 
Trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în aprilie, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului Constanţa. Tânăra rănită, în vârstă de 19 ani, a fost internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, având arsuri şi la nivelul căilor respiratorii. 
 
Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.
 
Sursa: rtv.net
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Veste şoc pentru mai mulţi pompieri din Constanţa!

17 Jul 2017 21669

„Băi, murim aici!“ Se cere audierea unui martor foarte important în dosarul Beirut. Ce a spus în timpul urmăririi penale

26 May 2016 3334