UPDATE. Toți cei șapte suspecți din scandalul de pe strada Soveja din Constanța, plasați sub control judiciar

Din scandalul ce a avut loc sâmbătă seară pe strada Soveja din Constanța, un bărbat va fi propus pentru arestare preventivă și va fi dus în fața magistrațilror de la Judecătoria Constanța. Este vorba despre tânărul de 18 ani. Pentru ceilalți șase suspecți cercetați în acest dosar,procurorul de caz a decis plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Oficial, poliţiştii susţin că „la data de 16.09.2017, ora 20.20, pe strada Soveja din Constanta a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor au fost identificați 7 bărbați din municipiul Constanța, cu vârste între 17 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul Secției 2 pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice“.
 
În faţa oamenilor legii au ajuns: Ibazer C., de 49 de ani, Taizun C., de 27 de ani, Caner C., de 21 de ani şi Serhan E., de 18 ani. Din celălat grup sunt cercetaţi: Ener B., de 29 de ani, Elcan B., de 20 de ani şi Aidar S., de 17 ani.

UPDATE: 

Magistrații de la Judecătoria constanța au dispus ca toți cei șapte suspecți cercetați în scandalul izbucnit sâmbătă seară pe strada Soveja din Constanța să fie cercetați sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Citește și: 

Romeo si Julieta, varianta de la Constanţa! Care a fost de fapt motivul pentru care mai multe persoane s-au încăierat aseară, după accidentul de pe strada Soveja (galerie foto+video)

Comunicatul IPJ Constanța privind scandalul de azi noapte izbucnit în urma unui accident rutier. Dosare penale. Șapte persoane duse la audieri (galerie foto+video)

Strada Semănătorului din Constanţa „fierbe“ Alertă la mascaţi. Luptătorii intervin după un accident rutier (galerie foto + video)

Accident rutier pe Soveja, urmat de un scandal cu bătaie. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni (galerie foto + video)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cercetările continuă în cazul femeii agresate de concubin pe strada Soveja din Constanța. Ce au stabilit anchetatorii

17 Mar 2023 1214

Scandal pe strada Soveja din Constanța. O femeie a fost lovită cu un cuțit în zona capului. Agresorul a fost prins

16 Mar 2023 4401

Accident rutier pe Soveja, urmat de un scandal cu bătaie. Două persoane lovite pe trecerea de pietoni (galerie foto + video)

16 Sep 2017 21653

Mandat de arestare pe numele bărbatului suspectat că a agresat un tânăr într-o stație de autobuz din Constanța. Victima a murit la spital

20 Jul 2017 2572

Constanța. Suspectul în cazul tânărului care a murit după un scandal într-un autobuz a fost identificat

19 Jul 2017 7981

Revista presei locale

22 Sep 2014 1609