UPDATE. Autorităţile nu confirmă Suspiciune de toxiinfecţie alimentară la Olimp

 
Caz bizar la Olimp. Un adult a sesizat, ieri, inspectorii OPC că mai mulţi copii, aflaţi într-o tabără sportivă şi cazaţi la un hotel din staţiune, ar fi suferit o toxiinfecţie alimentară după ce au luat masa la restaurantul stabilimentului. Până aici, nimic ieşit din comun. Însă reclamantul, care a sunat de pe un număr cu identitate ascunsă şi a refuzat să se prezinte, a spus că incidentul ar fi avut loc vineri seara, iar copiii au ajuns la Spitalul Municipal Mangalia.
 
Nimic mai fals, inspectorii OPC au verificat cele sesizate, la hotel totul era în regulă, iar la spital nu a ajuns nicio persoană cu simptome de toxiinfecţie alimentară în ultimele cinci zile, după cum a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, şeful interimar al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Dumitru Lucian Lungoci, fapt confirmat şi de reprezentanţii DSP. Nu este exclus ca misteriosul reclamant să fi vrut să testeze vigilenţa autorităţilor sau să dorească să creeze probleme hotelului respectiv! Totuşi, inspectorii sanitari au ridicat probe din meniul şi materia primă pentru mesele servite ieri, însă rezultatele analizelor ar putea fi irelevante, oricare ar fi acestea, atât timp cât presupusa toxiinfecţie ar fi fost cauzată de masa servită cu trei zile înainte!

UPDATE


Ulterior publicării materialului, un cititor a sunat la redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa, fără a se recomanda, spunând că un copil ar fi ajuns vineri seara la Spitalul Municipal Mangalia, restul fiind trataţi la hotel de însoţitori.

UPDATE2


Managerul Spitalului Municipal Mangalia, dr. Liviu Mocanu a infirmat, contactat de redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa, că vreun copil ar fi ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.