Tânăr reținut în urma unui control în trafic. Ce au descoperit polițiștii în mașină

Miercuri, 20 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 28 de ani, după ce a fost depistat în timp ce deţinea în vederea comercializării 5 kg de tutun.
          
La data menţionată, în jurul orei 13.30, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 11 Poliţie, au exploatat o informaţie conform căreia un bărbat ar deţine mari cantităţi de tutun mărunţit, în autoturismul cu care acesta se deplasa.
 
Astfel, s-a procedat la oprirea autoturismului în cauză, identificarea conducătorului şi efectuarea controlului asupra autovehiculului, fiind depistată o cantitate de 5 kg de tutun, ambalat în mai multe pungi.
 
Bărbatul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii.
 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, peste 1kg tutun de fumat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, se mai menționează în comunicat.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.