Teamnet Solutions Internațional SRL va moderniza sistemul soft al Autorității Navale Române (document)

„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.
 
Autoritatea Navală Română, potrivit anunțului de atribuire numărul 163211/29.10.2015, a atribuit prin licitație deschisă contractul „Update și modernizare soft sistem RoRIS 2”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Teamnet Solutions International SRL. Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 673.410 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a fost de 605.000 lei fără TVA.
 
Teamnet Solutions Internaţional SRL cu sediul social în Bucureşti Sectorul 5, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, numărul 22, are un capital social subscris de 1.000 lei, integral vărsat, iar activităţile principale sunt de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Asociat persoană juridică este SC Teamnet International SA, cu sediul social în Ploiești. Și un aport la capital de 990 lei. Asociat persoană fizică este Radu-Bogdan Nedelcu ce deține și funcția de administrator, și deține un aport la capital de 10 lei.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.