Tir răsturnat pe A 2, între Feteşti şi Drajna, din cauza vântului puternic

Remorca unui tir s-a răsturnat, vineri, pe Autostrada Soarelui din cauza rafalelor de vânt puternice, informează România TV.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00 între Feteşti şi Drajna. Din fericire, nu există victime.

Din cauza vântului puternic, remorca unui TIR s-a răsturnat la km 108 blocând doar banda a doua de circulaţie. În momentul de faţă, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând cu ora 15.50, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe autostrada A2, între Feteşti şi Drajna, pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 108+500 de metri.Din cauza vântului puternic, semiremorca unui autotren, fiind goală, s-a răsturnat blocând banda a doua. S-a circulat pe prima bandă.

Având în vedere că până la ora 23:00 este în vigoare o atenţionare cu cod galben referitoare vreme rece şi precipitaţii mixte, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, iar pentru mai multe judeţe din sudul şi sud-estul ţării sunt valabile atenţionări nowcasting referitoare la intensificări ale vântului (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=92), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu bruscheze comenzile, să folosească preponderent frâna de motor şi să aibă în vedere faptul că rafalele de vânt pot schimba traiectoria autovehiculelor, transmite
Centrul INFOTRAFIC.

sursă foto: mondonews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.