Toate propunerile grupului Frățilă-Pavel au fost respinse de acționarii SIF Transilvania

SIF Transilvania SA, cu sediul social pe strada Nicolae Iorga numărul 2, Brașov, a transmis astăzi Bursei de Valori București și Autorității de Supraveghere Financiară, hotărârile Adunărilor Generale ale Acționarilor de luni, 20 octombrie.

La lucrarile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor au fost prezenti, reprezentati si au votat prin corespondentă (inclusiv prin vot electronic) un numar de 28.996 actionari, numarul total de actiuni detinut de acestia fiind de 723.509.562 actiuni, ceea ce reprezinta 33,12 % din capitalul social.

Hotararea numărul 1 a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor S.I.F. "Transilvania" S.A. din 20.10.2014

Art. 1 - Se respinge solicitarea grupului de acționari format din Frațilă Constantin, Frațilă Maria Alexandra și Pavel Maria de pornire a acțiunii in raspundere impotriva domnului Fercala Mihai - Președinte Executiv/Director General.
Art. 2 - Se respinge solicitarea grupului de acționari format din Fratila Constantin, Frajila Maria Alexandra și Alexe Gabriela de pornire a acțiunii in raspundere impotriva membrilor Directoratului S.I.F. Transilvania S.A., dl. Fercala Mihai - Președinte Executiv/Director General, dl. Stan Iulian - Vicepreședinte Executiv/Director General Adjunct și dl. Mihaila Ion, fost Vicepreședinte Executiv/ Director General Adjunct.
Art. 3 - Se imputernicește dl. Calin Dragoș, consilier juridic al societații, pentru indeplinirea formalitaților de inregistrare și publicare a hotararilor adunarii generale ordinare a actionarilor.
Art. 4 - Se aproba data de 7.11.2014 ca data de inregistrare, respectiv de identificare a actionarilor asupra carora se rasfrang efectele hotararilor adunarii generale ordinare a actionarilor din data de 20.10.2014.
Art. 5 - Documentele conținând informațiile, datele și propunerile ce au stat la baza aprobarilor enumerate constituie anexe la prezenta hotarare, din care fac parte integrantă și se afla depozitate la societate.
Art. 6 - (1) Prezenta hotarare face parte integranta din procesul-verbal nr. 1/20.10.2014, in care este consemnata desfașurarea lucrarilor adunarii generale ordinare a actionarilor, intocmit și semnat de catre secretariatul tehnic ales in A.G.O.A., precum și de Președintele Directoratului, care a condus lucrarile adunarii generale.
(2) In conformitate cu dispozi|iile legale in vigoare, precum și cu regulamentele și instrucțiunile privind informarea continua a acponarilor, emise in aplicarea acestora, prezenta hotarare se va da publicita|ii, se va comunica Autoritații de Supraveghere Financiara și Bursei de Valori București și va fi depusa in termenul legal la Oficiul Registrului Comerțului de pe langa Tribunalul Brașov, pentru a fi menfionata in registru și publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a.

2. Adunarea Generala Extraordinară a Actionarilor

La lucrarile Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor au fost prezenti, reprezentati si au votat prin corespondenta (inclusiv prin vot electronic) un numar de 27.223 actionari, numarul total de actiuni detinut de acestia fund de 715.681.494 actiuni, ceea ce reprezinta 32,77 % din capitalul social.

Hotararea nr. 1 a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor S.I.F. "Transilvania" S.A. din 20.10.2014


Art. 1 - Se respinge completarea actului constitutiv al societatii propusa de grupul de actionari format din Fratila Constantin, Fratila Maria Alexandra și Pavel Maria in forma prezentata in convocatorul ședintei.
Art. 2 - Se respinge modificarea actului constitutiv al societatii propusa de grupul de actionari format din Fratila Constantin, Fratila Maria Alexandra și Pavel Maria in forma prezentata in convocatorul ședin|ei.
Art. 3 - Se respinge completarea actului constitutiv al societatii propusa de grupul de actionari format din Fratila Constantin, Fratila Maria Alexandra și Alexe Gabriela in forma prezentata in convocatorul ședintei.
Art. 4 - Se respinge modificarea actului constitutiv al societatii propusa de grupul de actionari format din Fratila Constantin, Fratila Maria Alexandra și Alexe Gabriela in forma prezentata in convocatorul ședintei.
Art. 5 - Se respinge propunerea grupului de actionari format din Fratila Constantin, Fratila Maria Alexandra și Alexe Gabriela ca administratorii și directorii societatilor din portofoliu, in care S.I.F. Transilvania S.A. este actionar majoritar, sa fie demiși de drept daca nu realizeaza profitul aprobat prin B.V.C.
Art. 6 - Se respinge propunerea grupului de actionari format din Fratila Constantin, Fratila Maria Alexandra și Alexe Gabriela ca administratorii și directorii societatilor din portofoliu, in care S.I.F. Transilvania S.A. este actionar majoritar, sa nu primeasca nicio forma de indemnizatie suplimentara sau de premiere pentru realizarile unui exercitiu financiar daca, in exercitiul financiar respectiv, se inregistreaza o scadere a activului net fata de exercitiul financiar precedent.
Art. 7 - Se imputernicește dl. Calin Dragoș, consilier juridic al societatii, pentru indeplinirea formalitatilor de inregistrare și publicare a hotararilor adunarii generale extraordinare a actionarilor.
Art. 8 - Se aprobă data de 07.11.2014 ca data de inregistrare, respectiv de identificare a actionarilor asupra carora se rSsfrang efectele hotararii adunarii generale extraordinare a actionarilor din data de 20.10.2014.
Art. 9 - Documentele conpnand informafiile, datele și propunerile ce au stat la baza aprobarilor enumerate constituie anexe la prezenta hotărare, din care fac parte integrantă și se află depozitate la societate.
Art. 10 - (1) Prezenta hotărare face parte integrantă din procesul-verbal nr. 1/20.10.2014, in care este consemnată desfașurarea lucrărilor adunării generale extraordinare a actionarilor, intocmit și semnat de catre secretariatul tehnic ales in A.G.E.A., precum și de Președintele Directoratului, care a condus lucrările adunării generale.
(2) In conformitate cu dispozițiile legale in vigoare, precum și cu regulamentele și instruc|iunile privind informarea continua a actionarilor, emise in aplicarea acestora, prezenta hotarare se va da publicitătii, se va comunica Autoritțtii de Supraveghere Financiară și Bursei de Valori București și va fi depusă in termenul legal la Oficiul Registrului Comertului de pe langă Tribunalul Brașov, pentru a fi mentionat in registru și publicată in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Compania Neptun Olimp SA, chemată în instanță de fosta SIF Transilvania! Iată motivul

04 Feb 2024 963

Imobiliare Constanța COMCM SA modifică un imobil. Autorizația de construire, eliberată

22 Nov 2023 852

Turism Litoral Constanța Rezultate financiare 2022 ale THR Marea Neagră SA și Neptun–Olimp SA

17 Aug 2023 1141

Firme Constanța Mandatul directorului general al COMCM SA, prelungit

24 Jun 2023 1465

Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații fregata Mărășești! Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)

09 Jun 2023 2093

Peste 10 milioane de euro COMCM SA a scos la vânzare imobilul de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ce spun reprezentanții societății

22 Oct 2022 3103

Un nou director la Neptun - Olimp SA. Costin Avătavului are mandat pentru două luni

06 Sep 2022 1533

Se cere insolvența Prahova Estival 2002 SA, deținută de frații Micula

08 Nov 2021 1998

Acționarii Neptun-Olimp SA au decis numirea unui nou director general în locul lui Mihail Cătălin Caracostea

18 Jun 2020 3120

Tranzacţie cheie la SIF Transilvania. Societatea vrea să vândă pachetul de acţiuni deţinut la Neptun-Olimp SA (document)

06 Aug 2019 2177

Şantierul Naval 2 Mai SA, la judecată cu SIF Transilvania SA. La mijloc - o decizie din cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor

08 May 2019 2078

Acţionarii Neptun Olimp SA, convocaţi în şedinţă. Vor alege un nou consiliu de administraţie

27 Mar 2018 2768

Oil Terminal SA, declarații de avere Mariana Gîrbaci, șef Birou Audit Intern, deține un apartament în Constanța (documente)

06 Jan 2018 2598

SC BTT SA, în ședința Adunării Generale a Acționarilor Se discută închirierea activelor imobile ale societății

16 Feb 2017 2217

Creditorii Fruvimed Medgidia SA decid valorificarea bunurilor la un preţ redus

07 Apr 2016 5735